Senaste tiden ur telefonen

Senaste tiden ur telefonen


Jag har varit rätt inaktiv här och knappt fotat någonting med min vanliga kamera. Men jag tänkte att vi tar en liten titt hur det har sett ut genom telefonen istället. På instagram heter jag annikan, dvs. Annika i bestämd form.

Great Works spelade fotboll mot andra byråer och jag gick dit som publik, det slutade dock med att mina fotbollsfötter (som egentligen inte tyckte så mycket om fotboll när det begav sig) inte kunde hålla sig ifrån så jag hoppade in på sista matchen. Jag gick på bio med mig själv en eftermiddag och såg Oz the great and powerful. Den var precis som jag ville att den skulle vara och perfekt när det kändes som att en verklighetsflykt behövdes.


Mamma och bror var på besök när min syster fyllde år. Vi bjöd barnen på pannkakor hemma hos mig. Till höger är en mycket svår skulptur jag satte ihop.


Hårdare saker: Min allra, allra första avslagna trumpinne. Det känns stort. Näsblodet var inte efter slagsmål utan helt enkelt efter en förkylning.


En dag träffade jag upp Anna och David och tog såklart med den bakande donnan till ladurée och tog den instagrammigaste bilden jag någonsin tagit tror jag.Jag har införskaffat två halsband! Det till vänster är från H&M (fast avkortat för att sitta rätt) och den hängande kaninen kommer från Monki.


Matilda bjöd på brunch på Reimers en av de där varmaste dagarna. Judit och jag matchade i blårandigt (bild från Matildas instagram)


En dag satte jag upp håret och, som en vän brukar säga, fastnade i gardinen.


Min bild ”Men kom då!” är med på ledarsidan i nr. 4 av tidningen Älskade Hem och till höger är från när jag var på en spelning med underbara Wintergatan. En sån där spelning man ler rakt igenom, resten av publiken med, och när man går hem efteråt finns det en sådan där känsla av matthet och eufori som bara kommer efter en riktigt bra spelning.


Sist men inte minst: Jag har köpt en cykel! Ett företag som har hand om cyklar från förrådsrensningar och liknande sålde ut det sista de hade i söndags, många behövdes fixas med och denna fick jag för 280kr. Jag har mekat lite med den och bytt däck och slang och ska byta trampor (en saknas). Sen ska jag och min Crescent glida omkring i sommarstockholm

3 thoughts on “Senaste tiden ur telefonen

  1. Hej Annika!

    Jag har precis börjat spela trummor i ett band och har aldrig suttit framför ett trumset förut.
    Tänkte få fråga hur länge du spelat och om du har några bra tips/tutorials?

    /Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *