idag gillar jag feminism och sånger om rymden

idag gillar jag feminism och sånger om rymdenEn Blommig Tekopps blogginlägg om American Apparel och hur de visar upp hur en unisex-skjorta ska bäras av en män respektive kvinnor. American Apparel är väl knappast kända för att visa upp de bästa bilderna av kvinnor, men tydligheten i att det är samma plagg gör det snäppet läskigare.

Läs: De är bra på Unisex de där American Apparel. Jävligt bra.Och på samma tema revolten mot facebook och deras syn på vad som är stötande material och vad som inte är det och sidan 33 anledningar som visar på varför feminism behövs.


Sen till en helt annan sak som jag bara blev alldeles glad av: Commander Chris Hadfield inspelning av David Bowies låt Space Oddity, ombord på den internationella rymdstationen.

2 thoughts on “idag gillar jag feminism och sånger om rymden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *