flykten

flykten


Så här såg det ut på min sista dag på Great Works. Jag packade ihop mina inneskor, böcker och papper. Sedan var det avskedsfika med macarons och jag gjorde cakepops och sen fick jag paket med ännu mer baksaker. Lite sorgligt var det, men helt okej.


På söndagen flydde jag till min vän i Uppsala för att komma bort från allt en stund.


Till min vän Hanna alltså. I trapphuset bodde det en katt som var bra på att öppna dörrar men inte stänga dem. När inte Hanna hade lektioner så satt vi på fik. Hon pluggade och jag virkade och drack hallonsaft i timmar. Som liten var det min favoritdricka och av någon anledning hette den Dolla, päronsoda hade därför namnet grön dolla.


Innan jag åkte passade jag på att klippa mig. Tyvärr inte här men frisörsalongen låg i samma lokaler som denna barberaren. Ibland önskar man att man hade skägg.

Nu är jag hemma en stund, men risken finns att jag flyr igen. Det är sånt man kan passa på att göra när man inte jobbar.

4 thoughts on “flykten

  1. du kan flyr till österrike och hjälper mig att gör min köket rosa (planerad this lördag).

  2. jag kan nog skicka fram hakan och pressa ut någe lite strå som han kan få raka av. för det var en särdeles fin en barberarhörna

    hoppas du får vila tillbaka dig

  3. Du verkar haft en bra flykt ändå! Hoppas du kan göra massa roliga saker nu, passa på tills det löser sig igen, för det kommer det ju göra såklart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *