Portfolion

Portfolion

Om man ska kunna söka nya jobb, ja då måste man ju ha en lite mer uppdaterad portfolio än vad jag haft. Så nu finns det lite nya grejer där. Några som jag gjort på Great Works, några saker jag pysslat själv och några saker som är rent hittepå (för tillfället).

Titta gärna:
www.annikabackstrom.se

(Jag hoppas det ska visa att jag kan lite mer än bara illustrera, för även om jag gillar det så är det nog inte det jag vill jobba med heltid.

Och någon gång i framtiden ska den bli responsiv såklart, men mitt kodknackande är fortfarande på trial and error-nivå så jag tar det steg för steg.)

6 thoughts on “Portfolion

  1. Du har en superfin portfolio, men däremot är det jättesvårt att läsa vad som står då typsnittet du använder bara visar delar av bokstäverna. :/

  2. Jag tycker ocksa det ar jattesvart att lasa texten speciellt i chrome, kanske skulle ett par punkter storre vara battre?

    men verkligen jattefina jobb och portfolio i ovrigt!

  3. Den var jättefin i Safari i alla fall! Det var verkligen annat än det som jag brukar skicka in, men sen är jag ju inte art director och illustratör heller.

  4. Mycket fin portfolio! Och responsive design är inte så svårt som det låter. Det handlar mest om relativamått (% eller em) och @media-specifikationer i CSS:en. Ett litet tips är att söka You-Tube 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *