Lördag

Lördag


Idag har jag varit på Möbelmässan med min storasyster. Jag träffade en man som jobbade på företaget som var lärare till en kurs jag läste i Karlstad i produktutveckling (lite klurigt att förstå, man kan säga att han var en av tre handledare). Det blir sådär svårt när man (jag) inte direkt placerar den man pratar med utan tänker till en början att han pratar med en för att tala om sina produkter i sin monter. Extra svårt blir det när man är helt körd i hjärnan av alla intryck att man knappt kan prata på grund av det. Det hela blev lite märkligt.


Efter det kom mina bästisar Judit och Ruben och byggde pärlplattor, rockade rockring, dunkade på speglar och åt middag.


Och efter det lyckades jag och Joakim gå och se Hitchcock på bion. Vi lyckades även missa fem minuter i början, men det gjorde inte så mycket. Sevärd är den. Hopkins är fin och rund i huvudrollen.

Rätt bra lördag, det måste jag ändå säga.

4 thoughts on “Lördag

  1. Jag kom och tänka på.. Hur kan man komma försent till en bio? Eller alltså jag förstår ju att det säkert finns en drös med anledningar.. Men jag själv tror aldrig jag skulle lyckas med DET, fast sen brukar jag bli till det mesta annars….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *