”There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence. ”

”There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence. ”


I går när arbetstimmen var slut fylldes kontorets kök upp av svarta hattar, vita tröjor och hängslen.


Även ett och annat blåöga fick vara med.

Vi var nämligen ett gäng som skulle gå på Marc Jacobs årliga Halloween-fest. I år med temat A Clockwork Orange.


Så vi gjorde oss i ordning


och begav oss iväg.


Anniina


Jesper och Elin


Linn var lite mörbultad.


Hon var även den enda av oss som knåpade ihop någon slags suspensoar.


Själv hade jag kjol, herregud, jag äger ju inga byxor!


Snyggaste fransarna på Caroline


Efter ett tag hittade Caroline, Filip och jag det där bonusrummet.


Där perukerna åkte av skyltdockorna


Och mjölken fanns!


Så en mjölkdrink var ju en sjävklarhet.


Sen någon gång tänkte vi att det var dags att bege sig hem.


Men innan jag gick och la mig passade jag på att fota hur jag såg ut.


Med hängslen i kjolen och blod på tröjan.


och så hatten såklart.


och ögonfransarna.

6 thoughts on “”There was me, that is Alex, and my three droogs, that is Pete, Georgie, and Dim, and we sat in the Korova Milkbar trying to make up our rassoodocks what to do with the evening. The Korova milkbar sold milk-plus, milk plus vellocet or synthemesc or drencrom, which is what we were drinking. This would sharpen you up and make you ready for a bit of the old ultra-violence. ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *