11 thoughts on “Som önskat

 1. Helst vill jag säga att du ska rita av mig 🙂
  Men om det ska vara i kategorin "bloggare-som-många-känner-till" så tycker jag det vore kul om du gjorde ett självporträtt.

 2. Hej Annika! jag undrar att hurdan process har du när du gör dina illustreringar. Ritar du först med penna bara och skannnar in och färgar med typ illustrator eller hur går det till? skulle vara roligt att veta nogrannare:–)
  och fin bild(som vanligt) :–D

 3. Hej Annika!

  Jag tycker det vore roligt med ett porträtt med något gubbigt. Typ Leif GW eller nån …

  Jag undrar också vad för typ av papper du använder då du trycker dina illustationer? Det verkar vara en djungel det där och tänkte att du kanske hade några tips på något papper som funkar bra för just tryck av illustrationer att exempelvis rama in?

  Ha de!

  Mvh
  Emma

 4. Så fint! Jag gillar att du har det mjuka rosa i kontrast till skalbaggarna och det mörka/obehagliga i dem… Hade ju vart himla fint att få sitt porträtt ritat av dig 😉

 5. Rita bloggaren som ingen läser (=jag, till min stora förvåning!)…tala om utmaning. Inte ett dugg kreativ med färg eller bild. Kan inte ha sådana där tjysiga kläder för jag är för stor. En alldeles ovanligt vanlig, grå medelålders tantbloggare, med andra ord. Eller… nähä, det var inte så du menade? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *