Konsten

Konsten

Tittkö, det är så det brukar kallas när det skapas en kö efter en bilolycka, då varenda bil saktar in litegrann för att kika, för de kan inte låta bli att se förödelsen. Det var Hanna Widerstedt.
Youtubevideorna sågs, förfasades över och och vi fascinerades över att någon kunde vara så (förlåt) dum i huvudet. Hon var med i Big Brother, vann bloggpris, hon var tokblonderad och använde knallrosa skyhöga klackar och var så extrem att man funderade på om det kunde vara på riktigt.

Och det var det inte.

I natt tog hon livet av sin karaktär och jag kan inte annat än älska avslöjandet om att det från början var ett konstprojekt, ett hittepå för att se hur långt det egentligen går att gå, hur många man kan lura och hur mycket av sig själv det blir kvar efter att ha varit i karaktär 24h/dygn. Och visst fasen lyckades hon med det hon ville (och på köpet blivit hotad till livet, mobbad i tv och omskriven i tidningar). Det är lite Studio Total släng er i väggen.

Fast sen blir man lite fundersam, tänk om det är det här, avslöjandet, som är det riktiga konstprojektet?

Läs mer här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *