Lewis Caroll och glaskupan

Lewis Caroll och glaskupan


Hux flux så var denna veckan försvunnen i magsjuka, aptitlöshet, jobb och lägenhetsstyling, typ. Lägenheten vi hyr i andrahand ska säljas så vi har hjälpt till och fixat lite med den inför fotograferingen som var. Eller fixat och fixat, vi har tryckt in så mycket grejer som möjligt i alla utrymmen som finns och dammsugit golven.


Min favoritglaskupa fick lite nytt innehåll i samma veva.


Lewis Carolls klassiska Alice i Underlandetböcker med färgillustrationer. Jag hittade dem på Stockholms stadsmission på Liljeholmen och blev så himla glad. De är tryckta på 40-talet och var en del av en månadsbokklubb.


Men det är först nu jag inser att han tydligen bytte efternamn vid bok nummer två.

3 thoughts on “Lewis Caroll och glaskupan

  1. Vilket kap!

    Själv såg jag en vacker tavla där för några veckor sedan. En tavla som jag inte köpte, när jag ångrade mig så var den borta… Så går det när man velar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *