Nya tider

Nya tider


Nu är det höst, det är nya tider för åren börjar ju egentligen då. Det vet nästan alla. Till och med Saintpaulian.

Och vi letar ny lägenhet för fullt. Ja, vi ska faktiskt köpa en tänkte vi. Det är så himla spännande för vi har inte bott i en lägenhet med våra egna grejer sedan vi bodde i Karlstad (2009) och då bodde vi ju i en studentkorridor och det är mer eller mindre eget beroende på vem man frågar och innan dess så fanns det ju inget vi.


Med egna grejor och pryttlar och pinaler som bara är vi vi vi och dricka te i en soffa som vi har valt med väggar runt om oss som vi målat själva och den här trasmattan får följa med och allt kommer se ut som en pastellcirkus eller ett förstorat barnrum om det fortsätter så här och det får det.Och bara för att allt är så nytt så tog jag på mig klackeskorna jag köpt men inte använt än. Det gjorde lite ont i tårna men det gör inget för ibland i nya tider så gör det det i början.

8 thoughts on “Nya tider

  1. Ibland, i nya tider så gör det det i början. Det är så lugnande att höra. Jag och min kille flyttade till Göteborg från Sundsvall för 10 månader sedan, och vårt lägenhetskontrakt går ut den 1:a december. Vi har ännu inte hittat något nytt, och vi har bara två månader kvar… Jag har ständigt gått med en spänningsknut i hela kroppen i dessa nya tider, men jag tror på dig; det kommer att göra ont lite i början, men sen blir allt bra.

  2. Åh, vad härligt med en egen lägenhet. Och att flytta också. Men nu är jag rätt nöjd med den saken för vi har renoverat så mycket att jag bara måste stanna kvar här.

  3. Guud vad snygga skor och GUUUD vad spännande med lägenhetsköp!!!!
    vi drömmer också om att få köpa en egen men måste nog samla ihop lite mer pengar till de där jäkla 15% först. Hoppas ni hittar en fin lägga snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *