Pinteresters

Pinteresters


Jag gillar ju Pinterest sjukt mycket. Så jag tänkte att jag skulle dela med mig av några av mina favoriter av de jag följer där. För det är ju de som gör att mitt flöde av inspiration blir så himlarns bra. Här finns min om ni vill kika på vad jag samlar på mig.Hello Tigers Pinterest hittar man sjukt mycket pysselidéer, inredningsdetaljer och annat bra.


Brittany Watson Jepsen har 71 olika boards med allt från blomstermönstrat till gör-det-själv till maskerader. Det känns som att hon plockar och koncentrerar Pinterest till allt som är bra.


Pony Anarchy Magazine är nog mina absoluta favoriter med mixen av quirky mode och konst. Går ofta tillbaka till deras boards och letar specifika saker.


Elin står för mycket av det konstigaste som kommer upp i mitt inspirationsflöde. Det är märkliga manicker från tiden innan färgfoton och cirkusartister med gummiansikten. Men förutom det har hon samlat en fantastisk bunt illustrationer.

5 thoughts on “Pinteresters

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *