Block market

Block market

Jag har som ni vet precis öppnat min nya webshop hos det svenska företaget Tictail. På lördag är det dags för Grolsch Block Party på Skånegatan i Stockholm och ett gäng Tictailbutiker kommer ha en liten marknad där, och jag är med! Dessa tre kvadratmeter som finns till mitt förfogande är dock frågan om jag fyller upp. Jag är lite nervös för jag har ju knappt några saker att sälja. Men förhoppningsvis är nätterna till min fördel och pysslet min vän så att det löser sig.

Mellan klockan 11.00 och 17.00 på lördag kommer jag att stå där, om ni inte vill handla men har vägarna förbi så får ni hemskt gärna komma och säga hej.Förutom mina saker så kan ni även köpa
1. Flugor från Fantastic Fox
2. Kuddar från HOWAREYOU
3. Ljusttakar och möbler från Rörform
4. Porslin från By Mutti

och en massa mer. Läs mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *