Idag gillar jag

Idag gillar jag


För ett år sen kom Woodkids video till Iron. Som jag tror jag tipsade om då. Det magiskt svartvita, det råa, och slowmotionen är så ofantligt vackert.


Nu har deras andra video kommit, Run Boy Run, redan på tumnageln ser ni temat. Det är en följetång på Iron och inte helt oväntat känns det som att det kan komma en tredje film i serien, frågan är om vi måste vänta ett år till nästa den här gången också.


Bloggen Pen and Ink som samlar historier om folks tatueringar i enkla, fina llustrationer. http://penandink.tumblr.com/ Så bra idé och hade jag haft en endaste tatuering hade jag velat se den illustrerad sådär.Sandra gjorde mig uppmärksam på detta när den här bilden syntes i flödet på Pinterest. Herregud, en sjö som är alldeles sockervaddsrosa! Man tror nästan det är något ockult, men färgen beror på en salthalt liknande den i döda havet och organismen Dunaliella salina som älskar det salta vattnet och som sprider ut ett rött pigment. Läs mer här.

Det extremt salta vatten gör att man lätt kan lägga sig på rygg och bara flyta omkring i all evighet.
Nu tar jag och skriver Lake Retba på en glasburk och lägger alla mina sparpengar däri.

One thought on “Idag gillar jag

  1. Är helt beroende av Run Boy Run, har spelat den om och om igen i veckor nu. Tycker inte låten är riktigt lika fulländad som Iron, men videon alltså. Blir helt rörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *