Creative summit

Creative summitIdag börjar Creative Summit i Skellefteå. Det bli tredje gången jag besöker konferensen och jag är så sjukt pepp!

Mina arbetskamrater i Stockholm tyckte dock Skellefteå låg alldeles för långt bort för att följa med, men det de inte förstår att precis nu är den bästa delen av sommaren med dagsljusa sommarnätter som gör att man aldrig vill sova. Jag älskar verkligen Västerbotten den här tiden på året.

Här kan ni se mina blogginlägg från tidigare år.

One thought on “Creative summit

  1. Hej Annika! Jag såg på instagram att du tipsade om appen grid lens. Jag köpte den och jag gillar den skarpt. Så nu är jag beroende av att göra collage så tack för det! 🙂 Min fråga är om du har fler tips på bra fotoappar? /// Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *