Ett helt ovanligt träd

Ett helt ovanligt trädFör ett tag sen tog jag in ett träd i lägenheten, från en gallring i en dunge i närheten.Men ett helt vanligt träd ville jag inte ha. Så tog jag det som fanns hemma för att få som jag ville. Brödkniven för att såga isär, fruktkniven för att tälja (till min käre pojkväns förtret).Lite snöre, lite pinnar lite lera och skruv för att låtsas som om trädet hade mer kvistar än det hade.Och rosa, blått, vitt, guld och silver. Färg måste trädet ha!Men vad tusan blev det då till slut?En slags tamburmajor såklart!Nu kanske jackorna och hattarna kan hänga där de ska.

3 thoughts on “Ett helt ovanligt träd

  1. åh, snyggt! Påminner mig om när de i Pelle svanslös klär en julgran i vanliga kläder. Det tyckte jag alltid var så roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *