En onsdag i siffror

En onsdag i siffror


1.
Ett är antalet par ballerinaskor jag pysslat med, jag ska ha dem som inneskor på jobbet och tänker att det ska kännas lite som bilden ovan från Glee. Glitter gör susen alla dagar.


2.
Två är antalet buketter ranunkel jag tog med mig hem. Det är min nya favoritblomma och har även kvalat in på listan över mina favoritord. Här ser ni en gammal bukett med isbjörnar.


Bild av Lissy Elle 

3.
Tre är antalet gånger mina fingrar råkat illa ut idag. Först skar jag mig på en skalpell när jag skulle skära av tråden till extraknappen på min klänning, sen på en konservburk jag skulle skölja ur och sedan avslutade jag det hela med en brödkniv som egentligen var tänkt till blommornas stjälkar.


4.
Fyra gånger Fyra är så många kilo cykel jag tror jag bestämt mig för att köpa. Den är billig (jämfört med andra cyklar) och fin fin fin. Jag tänker kanske att det blir ett vitt sto eller en latmask från Stålhästen.

Om någon har erfarenhet av dem så berätta gärna, både bra och dåligt.


5.
Fem är så många år sedan jag och Fanny gick i samma klass. Nu bor vi plötsligt i samma stad och idag var hon min personliga tränare (hon är snart färdigutbildad sådan, jag tänkte utnyttja det). Jag kommer ha en fruktansvärd träningsvärk i morgon.

 Förresten, glöm inte bort frågestunden.

3 thoughts on “En onsdag i siffror

  1. Åh! Man kanske skulle ta och anlita Fanny då! Jag har väl försökt komma i form sen vi bodde i Frankrike. Det går ju uppenbarligen sådär på egen hand…

  2. Vilken fantastiskt fin bild på blombuketten och isbjörnarna. Så det är ranunkel de heter, de är väldigt lika anemoner. Ja du har rätt…. ranukel, ett nytt favoritord.

  3. Jag trampar runt på en Stålhästen! Lättare cykel får man leta efter, jag är mycket nöjd med vad man får för pengarna.

    Om du vill läsa mer så har jag bloggat om Stålhästen i min blogg… använd sökfunktionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *