Idag gillar jag

Idag gillar jag


The Page turner.Yoan Capote, Casados I, 2004, Leather.


Videon (och låten!) Comme un Enfant av och med YelleRizon Pareins franska ord, om att natten är bäst, i släckta neonrör.


Blindskriftsburgare.


Att min syster kommer igång med bloggandet igen. Hon fotar och skriver mest om dessa tre. Till exempel att Judit bara heter Ronja Rövardotter och att Ruben biter på saker. Vad Markus gör är det dock ingen som vet. Följ henne nu så hon fortsätter!

matildakristina.blogspot.comAtt blogginlägget om praktikintervjun fortfarande skapar lite små vågskvalp här och där.

3 thoughts on “Idag gillar jag

  1. Idag träffade jag mitt fina kompisgäng med 6 st bästisar.. Veronica Maggios låt "Jag kommer" kom på tal och jag berättade om Judits version. Sedan plockade vi fram datorn och jag visade klippet tre gånger och alla dog av skratt för hon är SÅ SÖT. sedan bestämde vi att från och med nu, när någon i gänget är ledsen, ska vi ta fram detta och kolla igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *