jullov

jullov


Vet ni vad! För en vecka sen blev jag klar med min utbildning, eller ja, vi har en dag nästa vecka vi ska träffas i Göteborg och säga vad vi gjort under alla dessa månader på praktik. Men i princip har jag tagit examen nu.


Så nu har jag jullov och jag gör verkligen ingenting. Går på vanlig bio med pojkvän (Oslo 31 augusti), och babybio med mammaledig syster (Hysteria), pysslar, virkar, ser mängder av serier uppkurad i soffan. Traskar runt på stan ibland, men försöker undvika att köpa särskilt mycket. Jag leker med Judit och myser med Ruben, yogar lite och funderar på att gå och träna då och då.Men det är svårt att hinna med allt när man är alldeles upptagen med att vara ledig.

6 thoughts on “jullov

  1. Få fler besökare till bloggen med en Dagens Fråga APP på votefy.se. När du gör en omröstning/fråga på votefy.se kan du även få 100-tals nya besökare om frågan blir populär. Nu kan du enkelt få svar på vilken tröja som är snyggast t.ex. utan att någon ska behöva kommentera.

    Har din blogg många besökare kan du även få betalt för att använda votefy. Skicka intresseanmälan till: votefy@hotmail.se

    Votefy.se – Skapa professionella omröstningar, undersökningar och frågor till din blogg helt gratis och superenkelt. http://votefy.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *