Låt inte stan förstöra vår kärlek

Låt inte stan förstöra vår kärlek


I fredags fick jag äntligen plocka ut min födelsedagspresent sedan månader tillbaka. Jag fick Patrick Wolf! Eller rättare sagt en finfin konsert med honom. På köpet var min kära saknade vän Emmy hitflugen från södern. Det var bäddat för succé.


Han hann med klädbyten (1. glitter+cape, 2. Superglittertröja, 3. Uppstoppad rovfågel)


Och säkert minst tusen byten mellan olika instrument (t.ex. gitarr, ukulele, piano, harpa). Det var pampig blåsorkester och små hus som lystes upp i rosa och grönt och han pratade om hur han alltid funderat på hur det hade varit att vara Godzilla.


Sen är hans röst bara så himla häftig, och låtarna så himla bra.


Och så var Teres där, så i den evighetslånga kön ut efter konserten roade jag mig med smygfotograferande, tjoho.

4 thoughts on “Låt inte stan förstöra vår kärlek

  1. Åh gud, nu började jag nästan gråta. Har sen i fredags ibland fått oväntade gråtattacker när jag lyssnat på honom/läst om honom. Och jag hade verkligen inte väntat mig läsa om honom när jag klickade in här. Blev så överraskad. Och han var ju så himla fin och bra i fredags att man nästan inte kan annat än gråta.

  2. Åh åh åh! Jag var också där. Det var magiskt och underbar… Men, i somras på Peace & Love när vi var nästan inga alls, då Patrcik fyllde år och dansade i det lilla publikhavet. Det räknas som min bästa konsert någonsin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *