En helg i tårtor

En helg i tårtor


Fast vi började med en dunderlördagsfrukost i sängen (märk väl vår nya fullkomligt underbara tekanna till höger. Vi dricker så mycket te nu att vi snart knappt överlever utan)


Sen bar det av till min syster. Vår mor och far var nämligen där för att stifta bekantskap med deras nya barnbarn. Vi passade på att fira honom (Judit och lillebror firade såklart sin pappa) med bageritårta och lite sång.


Men på söndagen hade vi fortfarande en tårta och bullar kvar hemma (efter ett sånt där ”välkommen till stan”-erbjudande från Ica. Bäst att passa på.) Dessutom ett sprillans nytt gammalt soffbord som behövde invigas. Som tur var hade vi vänner som ville komma.


Tårthelg = Bra helg. Nu fortsätter vi veckan i samma stil tycker jag.

5 thoughts on “En helg i tårtor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *