Rundvandring (Till Julia och Emmy)

Rundvandring (Till Julia och Emmy)

Mitt hår inte bara färgades skojigt det klipptes ju även som om jag skulle varit med i Bladerunner. Jag har försökt förklara detta för Emmy genom att säga ”En potta, på halva huvudet, ovanpå håret” men hon har nog inte riktigt förstått, och det det är fullt förståeligt för det låter ju inte helt riktigt. Julia önskade bilder runt hela huvudet. Så i kväll bjuder jag på en evighetssnurr för den som önskar se (nog hade man kunnat önskat att någon hade fixat det lite bättre på vissa delar, men det är inte lätt alla gånger när man inte har en frisör redo med plattången.).

8 thoughts on “Rundvandring (Till Julia och Emmy)

  1. wow vad snyggt!!! ser urfint ut.
    hur gör du dina gifs egentligen? jag har försökt på gickr men den vill inte som jag vill så nu letar jag efter alternativ…

  2. Alltså det är verkligen en ovanlig frisyr, ovanligt tycker jag alltid är bra och du passar helt sjukt bra i det tycker jag! Och inte visste jag att man kunde passa i rosa hår så där bra som du gör, det ser ju ut som du är född så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *