De andra bloggarna.

De andra bloggarna.


Ja, ni kanske tyckte att det var lite dålig könsfördelning i mitt inlägg om några av de bloggar jag läste dagligen, det är det också. Men för att väga upp detta åtminstone litegrann är det dags att kvotera in två trevliga män bland dessa. Dock är den ena fortfarande på semester och den andra har precis varit. Typiskt bloggmän, kanske, det är så lätt att glömma bort dem då. (Fotot här ovan har absolut ingenting med bloggarna att göra. De är inte särskilt bildbaserade och min blogg kräver bilder, ja då blir man tvungen att leta i sina egna arkiv)

Mattias Åkerberg är copywriter och en snällis, han har jobbat där jag gjorde praktik och har även gått samma utbildning som jag går nu. Om inte det var nog så har han även varit lärare för copywritersarna i klassen och ibland träffar man honom på diverse evenemang och han kommer jämt fram och pratar.
Hans blogg handlar dock inte om hur trevlig han är, utan mest om reklam och hur man skriver reklam. Ibland tipsar han om annat fint skrivet, böcker man borde läsa och då och då träffar han främlingar på tåg som förändrar hans liv. 

till Please copy me

Den andra bloggen skrivs av en bitter realist som trots sin syn på livet skriver oerhört underhållande. Vi får följa med den relativit anonyma Mike i vardagsfunderingar och när han hamnar lite för nära andra på vagnen, jakten på de finska knivbootsen (del I och II) och hur det är att ha ett helt fantastiskt telefonnummer, utan att någon märker det.

till Bloggfrossa

6 thoughts on “De andra bloggarna.

 1. Hej!

  Vill informera om att vi på Bloggextra.se nu drar igång en tävling där alla våra medlemmar kan vinna 3 veckors fri annonsering på vår framsida och presentkort till SF-bio. Det är gratis att bli medlem. Läs mer på vår startsida!

  Vi har flera tjänster att erbjuda till bloggar:
  *Omröstningar
  *Frågelåda
  *Dagens Outfit
  *Bloggtips
  *Blogghjälp

  Hoppas vi ser dig snart!

  Mvh
  /Bloggextra.se

 2. Vad kul att du tog upp din teckning som du gjorde av de andra bloggarna igen, för jag blev just klar med bilden på dig idag!

  Och självklart var det kul med mer bloggtips också! 🙂

 3. Jag älskar bloggfrossa. Jag älskar även hockeyfrossa. Har du kikat in där någon gång? Numera kultförklarat, typ. Där inne man kan skratta tills man dör skrattandnöds-döden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *