En helt alldeles vanlig tisdag

En helt alldeles vanlig tisdag


När jag öppnade garderoben var allt rosa och lite rött. Märkligt tyckte jag. Men är det så så får det väl vara så sa jag och rosarandigt och mörkrosa kjol åkte på.


Jag skulle åka till det franska Le petit café vid järntorget och träffa Emmy som varit borta från mig alldeles för länge.
Vi åt deras fantastiska frukost med bland annat utsökt yoghurt, te, ägg, smörgås, alla möjliga marmelader och hallonscones!


Sedan åkte vi hem till Emmy för att jobba med våra examensarbeten, det gick sådär, sen kom Julia också förbi. Då gick det ännu mer sådär.


Så efter ett tag bestämde jag mig för att gå hem och fick se att det blommade på Hisingen!


Fast egentligen gick jag till biblioteket. På vägen dit blommade det ännu mer.


Jag förhörde bibliotekarien på vad barn vill ha för böcker och hon gav entusiastiskt mig en hel hög som jag lånade hem. Åh, tänk att läsa fina barnböcker alldeles själv är att göra skolarbete. Underbart.

Det var min dag genom telefonen (och Instagrams olika funktioner).

5 thoughts on “En helt alldeles vanlig tisdag

  1. Håller med Hanna om att den är ohyggligt fin. Jag fick den av mamma när jag var väldigt ledsen en gång. Och vi måste måste måste gå och se den nu när den går som pjäs!

  2. Då måste du läsa och låna barnboken Lenka skriven och illustrerad av Katalin Szegedi. Jag har till och med bloggat om den för att den är så fin och har ett bra budskap.

    Kram på dig och det var verklligen kul att träffas i helgen.

  3. en otroligt vacker och filosofisk bilderbok som kanske inte så många barn uppskattar men som du måste läsa är: "Nu eller kanske mu". jag vill leva i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *