Håret

Håret


Jag försökte rulla håret i pincurls igår kväll. Idag är det lite som ett enda stort burr. Vissa sekunder hittar man de där lockarna som ligger som man vill att de ska, nästa sekund är det ett burr igen.

Idag ska jag jobba med mitt examensarbete. Vi har inte så mycket tid för det om man jämför med en universitetsutbildning. Det ska vara klart om två veckor och jag har knappt börjat. Min kropp behövde nämligen lite vila mellan projekten.
En iphone/ipad app för barn ska det bli i alla fall, en pedagogisk sådan. Min kära mor specialpedagogen har skickat mig en bunt böcker om barns lärande, så nu kan jag lite om vad man ska tänka på i alla fall. Det blir inte direkt sådär reklamigt, men rätt intressant ändå.

Nu ska jag och burret åka till stan och sätta mig på lämpligt café och jobba. Förhoppningsvis träffar jag Anna där med.

3 thoughts on “Håret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *