vad gör de nu och muffins i mängder.

vad gör de nu och muffins i mängder.


Igår var vi på releasefest på världskulturmuseet för denna bok med historier om filmkaraktärer och vad som hände med dem efter filmens slut.
Det var filmtipspromenad, filmer, öl och dans. Bra dans först, sen blev det (ord direkt från Emmy och Julia) som att de tagit in en DJ från en ungdomsgård. Tråkhiphop och tråk. Så vi gav upp.
På väg mellan dansgolvet och garderoben träffade jag en tjej som läser den här bloggen. Det är så fantastiskt skoj när någon kommer fram och säger det. Blir alldeles varm och glad att någon vill läsa här.
Sen var det dags att hämta ut bok och kappa ut garderoben. Med boken fick man en muffins, eller, jag fick tre av någon anledning. Lyckosta mig.

6 thoughts on “vad gör de nu och muffins i mängder.

  1. det var himla roligt att springa på dig! angående musiken så blev den bara sämre och sämre, så att ge upp var nog ett smart drag. hoppas vi ses igen!

  2. brukar aldrig kommentera andra bloggar, men jag vet ju hur kul det är att få kommentarer så; jag älskar din blogg! så himla fin och inspirerande. kan nog lugnt säga att ditt bloggande huvudingrediensen till att jag tagit mig i kragen och börjat pyssla och rita igen! så mycket färger och fint att man måste göra något av inspirationskicken.

  3. Jag har aldrig varit inne på din blogg. Men nu när jag råkade klicka mig in här måste jag berätta för dig att jag blivit kär i den. Vilka underbara bilder och vilken helskön människa du verkar vara!

    Jag kommer såklart titta in här igen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *