kursavslut

kursavslut

Idag var sista lektionen på Kulturvetarprogrammet för mig (men tenta kvar att skriva) och även sista lektionen på kursen Konst och Design. Vi redovisade våra bruksföremål vi haft i uppgift att göra. Här ovanför är mitt hemliga smyckesträd man lätt gömmer i bokhyllan. Går att stänga och armarna som är gjorda av skrivmaskinstangenter faller ihop som i en pop-up bok.
Jag byggde även upp en sko helt i papper. En gammal fransk uppslagsbok fick offra sina ord och sina kartor. 

14 thoughts on “kursavslut

 1. nejmen annika! jag skulle döda för det hemliga smyckesträdet! gud i brallan vad jag skulle vilja ha ett sånt!

  tusen utropstecken. men ah, du är ju så bra!

 2. kiwikross: tack du!
  Agnes: Ja, vilken fantastisk fot i skon. Bra insats!
  Elin: haha, jag kanske måste börja serietillverka dem. Den där gick tyvärr sönder en del i ryggen så jag vet inte om jag kan sälja bort den då. Känns dumt 🙂

 3. Åh, synd att smyckesträdet var trasigt… gör en ny, eller laga! Jag tycker den var SÅåå himla fin! Härligt gammal-romantisk-drömsk-kluríg. Lite som ett gammalt skåp med en massa lönnfack som farmor hade.
  Man kanske kan få önska sig en till födelsedagen;)

 4. Alina: Skorna är gjorda helt i papper från böcker + wellpapp i klacken. Det var till en uppgift med där man skulle ha med återvinningstanken och därför är de helt i papper, så de går att slänga i pappersinsamlingen när man lessnar. Jag har använt trälim också i en slags papier maché teknik.

  fröken Violett: TACK, vad jätteglad jag blir!

 5. Verkligen fint! Kommer att tänka på ett hammalt hus med lönngångar och gömda skatter när jag ser smyckesträdet. Jag tycker att du ska göra ett s¨ånt till dina barn och du ska ha några nån dag. Och gömma fina saker i till dem. Det kommer att vara så mystiskt och fint! Du är grym och har en fin, mysig blogg!

 6. Underbart vackert måste jag säga, skorna skulle passa perfekta i min garderob. ^^

  Själv håller jag på tillfället på att göra smycken av skrivmaskinsknappar. Då råkar inte veta ett bra sätt att få loss knapparna från själva skrivmaskinen? (Tänkte att du uppenbarligen har jobbat med att plocka isär en skrivmaskin.)

  MVH

  Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *