arbetsprover

arbetsprover


Jag läste lite för många poäng den här hösten och tänkte att jag bara ska läsa normalmånga poäng nu i vår. Nu har jag varit tvungen att tacka nej till illustrationsuppdrag för att det inte funnits tid mellan tentainlämningarna och litteraturlistorna. 

Sen så tänkte jag att jag ska hinna göra arbetsprover. I mängder. Konstfack, Beckmans, Berghs… Tänk så roligt det skulle vara om man kunde komma in till hösten och slippa fundera så mycket. Karlstad är jättebra, men tyvärr finns det ju ingen utbildning jag känner så starkt för här.

5 thoughts on “arbetsprover

  1. Hej!
    Jag läser just nu diplomutbildningen för grafisk design på Berghs! Måste säga att det är alldeles underbart här! Jag tror din chans att komma in här är SJUKT stor, bara så du vet 😉
    Lycka till och hoppas man får se dig i skolan i höst!

  2. du är ju på tok för duktig för berghs! du ska ju gå på konstfack eller beckmans helt helt klart! lycka till med sökandet!

  3. men du kanske ska gå en förberedande skola först? inte så lätt att komma in på konstfack eller beckmans, bergh vet jag inte om, utan att ha pluggat förberedande.

  4. Det var min tanke att göra i år… Tyvärr blev det fel efter två veckor på Östra Grevie folkhögskola och därför det blev universitetsstudier i Karlstad istället.. Jag vet att det är svårt att komma in, men just därför måste man ju börja söka och träna sig på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *