Trendspaning med Designbloggarna

Trendspaning med Designbloggarna

Förra veckan tog jag Clara under armen och begav mig på Designbloggarnas trendkväll. Det bjöds på bubbel och det är ju festligt tänkte vi.

Trendstefan pratade om Trender, som sig bör. En av årets trender, som Stefan kallar Peter Pan, handlar om att gilla pasteller och inte vilja växa upp. Vi kände båda två att det är något vi levt efter hela livet, vi är med andra ord oerhört trendiga.

I övrigt gäller det att titta tillbaka på anrika märken (de flesta firar något i år. Jag tolkar det som att kalas är trendigt). I trenden Superhero Supernature så säger Stefan att vi kommer börja älska nördar. Det är också något jag undrat om vi inte gjort ett tag nu. Nåväl. Läs mer om årets trender enligt Trendbloggarna här

Det fanns några stationer med trendiga saker. Till exempel fåtöljer.


Och trasmattebitar.

Sen kände vi att vi fått nog med trender injicerat i kroppen. Så vi begav oss till Under Bron och deras Kjell Höglund-kväll. Claras mamma är ett stort fan och hakade på.


Och väl där mötte vi även upp Amanda i rummet med den röda belysningen.


För mig tog kvällen slut innan Vasas Flora & Fauna gick upp på scenen, det blev nämligen alldeles för sent för en som skulle upp och jobba dagen efter. Peter Pan-igheten får vänta till helgen. Lite rimlig får en ändå vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *