Hej du det var ju ett tag sen.

Hej du det var ju ett tag sen.


Som Säkert! sjunger. Så tänkte jag att jag skulle höra av mig och säga att allt är fint.
Det är ju snart ett år sen den här bloggen uppdaterades. Det blev annat som kom emellan, sen gick det så lång tid att den försvann lite ur mitt medvetande. Men såhär på senaste tiden har jag saknat bloggen, jag saknat att fotografera och dokumentera vardagen och jag har saknat er som läste (och hoppas lite att ni kanske saknat mig med). Nu tänkte jag väldigt snabbt gå igenom några saker som fastnade på bild. För jag känner att det är svårt att fortsätta utan en uppdatering. Sen kanske vi återkommer till några saker pga kul. Nu åker vi!


Eller ja, i Mars åkte jag, båt alltså. En rockbåt med Elin och Filip (på bilden ovan poserar Elin med en för mig nu namnlös person från Örebro) för att se en massa band och hänga med extremt välkomnande rockers.Vi skaffade oss jeanskostymer och fotade omslag till vår EP! Den finns på Spotify och alldeles i slutet på året så fick vi den helt magiska vinylen! Dessa foton tog vi en iskall dag i mitten på mars och jag kan väl inte påstå att jag rekommenderar att ha jeans på jeans i snöblandat regn.


I och med att Ann och jag varit i Tyskland så ställde vi till med Party Bitte Genau, även kallat tyskfesten, när Anns vän Christian kom på besök (vid det här laget var han även min vän såklart)

Jag gick på konsert med Fredrik och Karoline


Vi såg Karolines kompisar (Erik med håret här) i Grand Theft Culture


Jag byggde en site och logotyp till Amanda och hon betalade mig genom att sy världens bästa klänning.


Jag har bott i den i år. Kolla rosetten ba!


Vi hade releasefest för att EP:n släpptes på kassett och på Spotify genom att hänga på Tygverket, bjuda på lyssning, öl och 30% rabatt på jeanstyger!

Titta vad fin!


Och så släpptes en limited edition vinyl med tre gamla inspelningar. Så himla häftigt att få spela sin egen vinyl!


Jag gick på mitt livs andra lajv! På Dramaten! Med Arja Saijomaa i huvudrollen! Det var otroligt vackert men ganska märkligt.


  


I Augusti fyllde jag år! Jag firade min 28 årsdag på Vita Kaninens Drinksällskap


Amanda spelade alla de bästa låtarna


Och Kaninen blandade drinkar


I November (De tillfällen jag tog med kameran på dalade väldigt tydligt under året) hängda jag med Karoline på bloggfrukost anordad av UnderbaraClara


Extremt bloggvänlig frukost


Och ganska helt okej god.När de andra snackade business på andra änden av bordet snackade jag och Emelie om lite mer värdsliga ting. Och tryckte i oss sötsaker.


Sen blev det december och jag åkte upp till norr för att klä julgranen


Och för att sparka på isen


Och hänga med den här lilltjoffen som jag blev faster till tidigare under året.


Och allra allra sist, så kom Brutal Beyond Beliefs andra vinyl på posten. Jag är så sjukt nöjd med den.

5 thoughts on “Hej du det var ju ett tag sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *