En sväng till Göteborg

En sväng till Göteborg

Jag åkte till Göteborg en kortis denna vecka. Jag tror inte jag varit i stan sen jag tog examen från min utbildning. Det är alltså flera år sedan. Så himla konstigt.

 
Jag träffade min fina fina vän Anna och vi åt gott och hon fixade lyxfrukostar innan hon gick till jobbet och vi åt ute och drack denna iskalla drink. Jag träffade Josefin som var min handledare under min praktik och vi åt lunch och pratade i 110km/h om livet, skapande och kärlek.

Jag brukar säga att jag inte gillar Göteborg riktigt, men det är lite orättvist. Jag tror det handlar om att jag mådde som värst när jag flyttade dit. Förlåt Göteborg, du är rätt fin.

One thought on “En sväng till Göteborg

  1. usch när man har jobbiga minnen till platser som egentligen är jäkligt fina! 🙁 vad pluggade du där? kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *