Från fotobåset på en festlig båt

Från fotobåset på en festlig båt


Fysjuttibubblan vad kul det var på Valborgsmässoafton. Confetti anordnade en förfest på en båt som sedan skulle ta oss till Natten – mellanstadiediscot för halvvuxna.

Jag var så himla nära på att strunta i allt och lägga mig hemma och se på film (jag trodde jag skulle bli sittandes i ett hörn med ett glas bubbel i ena handen och telefonen i andra handen som ett försök att se ut som att jag skulle vara upptagen och inte bara ensam.) I sista stund blev det dock så att Elin hängde med på båten OCH mina vänner i Confettigänget hörde av sig och undrade om jag kunde tänka mig att hjälpa till att pynta båten innan avfärd. Då vände allt. Pynta är kanske det bästa jag vet.

Båten blev överfull av girlanger, affischer på Lionel Richie och Bonnie Tyler, det fanns rökmaskin och discokula och gänget från Booth var där med sitt fotobås och jag var ju inte alls ensam. Det ser en ju klart och tydligt på bilderna.

Tre timmar förfest guppandes runt i ett blåsigt Stockholm. Så himla bra.

One thought on “Från fotobåset på en festlig båt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *