Jag har hört att det är vår

Jag har hört att det är vårDet är vår nu sa de. Bysistorget blommar! Kungsträdgården blommar! Järntorget blommar! Javisst, titta vad det blommar.Där står våren i sin blomsterpraktFast, det är väl något tokigt med denna bilden.


Det där är väl ingen stjälk?Och det där är väl ingen blomsterkrona? Vi backar lite till.

Eller nej nu backade vi för långt!


SådärjaDet var ju taket i hallen.Våren har visst kommit till lägenheten.

(Tack Emelie för inspirationen.)

6 thoughts on “Jag har hört att det är vår

  1. på tal om ett blommande bysistorget, för två år sedan när körsbärsträden blommade där satt jag där på mellqvists och drack kaffe och läste murakami och messade med just dig om att kanske ses! men så hann vi ju inte just då osv. (och takblommorna = svinfina för övrigt!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *