Det nya

Det nyaNi som följer mig på instagram kanske har sett att jag har en dörr med mitt eget namn på numera. Jag har under senaste tiden ändrat lite i livet, som en behöver då och då av olika orsaker. Och pang bom så köpte jag en finfin lägenhet vid Mariatorget på söder. Jag tycker om den så himla mycket även om det mest är flyttstök fortfarande.


Mina föräldrar körde ner med mina flyttkartonger och mitt porslin som stått i deras källare i ungefär två år. Det var lite som att gå på loppis hos sig själv att packa upp, för jag hade glömt bort kanske hälften av mina prylar.


Några blommor har kommit på plats i fönstretköksgolvet ser ut så här


Och mina händer är fulla med små sår efter allt byggande och flyttande och packande. Men det är det värt det.

Jag hoppas jag kommer känna att jag vill/orkar/tycker det är kul att visa upp hur det blir här hemma och jag hoppas ni vill läsa!

7 thoughts on “Det nya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *