Idag gillar jag

Idag gillar jag


Dessa totalt magiska bilder av Elizabeth Gadd


Det är ensamma människor i den stora tomma naturen.


Det får mig att vilja ge mig ut i Norrlands obygd och fota liknande saker. Se mer av Elizabeths foton här.
via BoredPanda

Alldeles vid Medborgarplatsen så finns det ett skyltfönster där det då och då är olika typer av konst. Scandic Malmens svarta låda tror jag det heter. När jag gick förbi häromdagen stod stolen på bilden ovan där. Himla fin! Jag trodde det var handbroderat, men det var ju vävt = ännu bättre! Jag tycker om när gamla tekniker används till att göra inte helt väntade saker. Elsa Olsson heter textilkonstnären


Hon har även jobbat med hår för att skapa smycken. Se fler av hennes grejer på hennes site Fever nest.


Denna fantastiskt roliga och extremt välgjorda musikvideon till Roy Kafri – Mayokero där klassiska skivomslag agera körer och beatbox. Av Vania Heymann.

One thought on “Idag gillar jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *