Tävling tillsammans med Printic!

Tävling tillsammans med Printic!För en tid sedan visade jag upp ett gäng polaroidliknande instagrambilder. Det är det franska företaget Printic som fixar dessa och skickar i söta kuvert hem till dig så du kan sätta upp på väggen, på en tråd med klädnypor eller bara ha i en bunt på skrivbordet för att bläddra igenom gamla minnen då och då.

Nu tävlar jag ut två set à tio bilder, en via bloggen och en via instagram. Så nu har ni också chansen att printa era instagramminnen! Så här ska du göra för att vara med:

1. Gilla eller följ Printic på någon av dessa: Facebook, Pinterest, Instagram eller Twitter
2. Kommentera här och berätta för mig var du kommer ha bilderna!

Förresten, i och med att jag kör en vinst här och en på instagram så kan du dubbla chanserna genom att tävla på båda ställena!
På instagram hittar ni mig under namnet @annikan

Tävlingen pågår till nästa måndag den 30 juni, midnatt.

4 thoughts on “Tävling tillsammans med Printic!

  1. Jag bor i korridor, en liten mörk korridor på bottenvåningen med utsikt över tågräls. Ändå är det det bästa ställer jag bott på sedan jag flyttade hemifrån och jag trivs så bra. Jag har mina egna möbler och saker men det är något som saknas. Bilder på mina vänner och min familj och andra saker jag tycker är fina. Jag skulle därför sätta upp bilderna på en lina brevid sängen så jag kan titta på dom och le.

    (jag följer nu printic på instagram)

  2. Jag har fått tag i något som får habegäret efter fairydust och juvelbeklädda ponnys att blekna – ett andrahandskontrakt i Stockholm! Hurra!! Men eftersom man alltid vill ha just ponnys och magi i sitt liv kan jag ju ha BILDER på sagda härligheter I LÄGENHETEN. Mitt liv skulle implodera av härlighet.

    Ska vi förresten ta en kaffe ihop när jag flyttar till södern? Vore fint!

  3. Jag kommer ha dom hängandes på spegeln i badrummet så att jag kan kolla in min kille och roliga grejer vi gjort även om vi nästan inte kommer ses alls i sommar och hals halva i sängen kommer att vara bäddad även på natten…

  4. jag har precis flyttat till en ny lägenhet, och bredvid sängen är det en stor och än så länge tom vägg. där har jag tänkt dra en ljusslinga fram och tillbaka (i ett zickzackmönster), och sedan sätta fast instagrambilder med klädnypor på själva slingan. kan nog bli tjusigt tror jag!

    (följer printic på twitter)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *