Panikradio

PanikradioI går snackade jag lite i radio om panikångest med Sanna Bråding och en kvinna från BUP.
Det var lite läskigt, men intressant. Här är en länk direkt till där vi började prata. Jag svamlar lite, men så kan det vara när man gör radio för första gången.

De kontaktade mig för att de läst ett av mina blogginlägg där jag skrivit om min panikångest och hur den kom till. Jag har fått så många mail med folk som tackade mig för att jag skrivit och även de som undrat hur de ska hantera sitt eget mående. Jag är ingen expert för jag vet bara hur det varit för mig, det visar sig olika för olika personer, men jag blir glad om jag kan hjälpa någon.

Idag är det mycket mycket bättre, jag har lärt känna min kropps egna signaler bättre. En sak jag har fått med mig är en omedelbar varning för stress. På minuten får jag ont i halsen, precis som om jag håller på att bli förkyld, då vet jag att jag måste backa ett steg och ta det lugnt. Jag låtsas att det är en signal som kommer hjälpa mig i framtiden i en bransch där många stressar sönder sig.

One thought on “Panikradio

  1. har precis lyssnat på intervjun – bra gjort annika! det var väldigt interessant och jag tycker att det är väldigt bra att du prater om din panikångest, jag tror att månger våger det inte. och överallt: vättekul och skönt att höra din röst igen! pussar och kramar från wien!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *