Julafton

JulaftonNågra bortglömda bilder från julafton kommer lastat! Det var allra första året vi firade jul hemma hos mamma och pappa och inte på min farbrors bondgård. Juligt hade vi lyckats göra det trots det nya. Detta innebär också att vi kunde instifta helt nya traditioner. Vi började med grötfrukost som min bror och hans tjej stannade på innan de begav sig till nästa julfirande.Så vi var bara ett litet gäng kvar: mamma, pappa, Matilda, Markus, Judit, Ruben och jag.Och vi bestämde att julbordet fick spridas ut över både lunch och middag och att vi struntade i det mesta av Kalle Anka på TV.Dessutom skulle både Markus…och jag smyga över till grannen en sväng.Vi hade våra allra finaste skrudar.Sen fortsatte hemmamysetoch en Ruben som först tyckte allt var väldigt spännade när vi satt och väntade.Men sen kanske det blev lite väl spännande när någon klev in genom dörren.


Tomten!
Och sedan när klapparna öppnats fortsatte vi ha det bara finfint hemma i huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *