Maskerader del 3: Ungefärliga Karaktärer

Maskerader del 3: Ungefärliga KaraktärerMarie Curie
Nyårsafton 2008-2009 var jag på maskerad med tema Historiska Personer. Jag kom svartklädd, blek och rödögdad till följd av att ha varit i närheten av strålning alltför länge. Med mig hade jag även suspekta saker i kemiflaskor.


A Clockwork Orange
Förra året var vi ett gäng från dåvarande jobbet som gick på Mark Jacobs maskeradfest med temat A Clockwork Orange. De flesta såg ungefär ut som olika varianter av Alex, med det sminkade ögat, hatten och hängslena. Ärligt talat så är det inte så många karaktärer i den filmen man vill klä ut sig till.H som i Havsarbetare
En maskerad där temat var bokstaven H valde jag att gå som Havsarbetare, för jag ville få användning för sjömanskostymen som låg i garderoben.Dominatrix
Ett årligt inslag i Karlstad var kinkysittningen och även här kom en del av sjömanssakerna jag hade i garderoben till användning. Befodrad från matros till kapten och då blir det väl antagligen någon form av Dominatrix? Halsbandet är ett avklippt skärp och kedjan är från en väska.

T
railor Park 
På en sittning i Karlstad var temat väldigt trailor-trashigt. Jag körde på både zebra- och leopardtryck och olika typer av denim. Det serverades varmkorv i bröd och servetterna var toalettpappersrullar.
 


Silvertejpen
Min bästa klänning på en sittning där materialet var temat och jag tror Clas Ohlsson i Karlstad borde fått slut på lagret av silvertejp. Jag älskade min utstyrsel ända tills jag skulle ta av mig den, för under den där tejpen hade det fastnat svett för en hel armé och lukten blandades med lukten av tejpklister som löstes upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *