Sök Reklamskolan i GBG

Sök Reklamskolan i GBG

Jag har som många av er vet pluggat till art director i Göteborg, numera kallas utbildningen Reklamskolan och startar som vanligt i Januari och är på två år inklusive lång praktik. Nu har arbetsproverna släppts så detta är en påminnelse till er som frågat mig om utbildningen och varit sugna – Nu är det dags att söka!

Eleverna på skolan har själva försökt uppmärksamma arbetsprovssläppet såhär.

För er som vill fråga de som går där nu (jag tror utbildningen ändrats en del sedan jag gick) så finns de denna vecka på kafé Frilagret i Göteborg. Läs mer här och läs även den FAQ de la upp för några dagar sedan.

Arbetsproverna hittar ni längst ner på denna sida.

One thought on “Sök Reklamskolan i GBG

  1. Tack Annika för detta inlägg!! Fick nys om denna utbildning tack vare din blogg för något år sen och nu läser jag till AD här 🙂

    Jag sitter på Frilagret på fredag eftermiddag för de som har frågor och vill ha pepp till arbetsprovena!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *