terabytetävling!

terabytetävling!

Tillsammans med Buffalo Technology har jag fått möjligheten att tävla ut ett exemplar av en NAS på två terabyte, alltså en lagringsenhet som fungerar när den är kopplad till ett nätverk (på den så kan man köra t.ex Time Machine som mac använder som en automatisk backupare av din dator. Himla skitbra alltså).

För att vara med och tävla så ska ni gå in på Buffalo Technology Sweden, gilla deras sida och sedan, på deras wall, skriva en kort motivering på en mening om varför ni ska vinna (typ vad ni behöver backa upp eller att ni behöver en massa plats för t.ex barndomsminnen). Sen så blir jag extra glad (så därför mer chans att vinna såklart!) om ni skriver det roligaste ordet ni kan komma på som rimmar på NAS.

Så i korthet,

1. Gilla Buffalo Technology Sweden på facebook
2. Skriv på deras wall: motivering och ett ord som rimmar på NAS
3. Håll tummarna!

Tävlingen pågår till fredag den 30 augusti då jag och en representat från Buffalo Technology väljer vinnaren.

One thought on “terabytetävling!

  1. nu har jag tävlat! förresten, jag har börjat på berghs tillsammans med din gamla klasskompis från göteborg, louise! lilla sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *