cyborger och näsblodsmutanter

cyborger och näsblodsmutanterTech- och kreativitetskonferensen Creative Summit i Skellefteå pågick under onsdagen och torsdagen. Som vanligt blir man helt knäpp i skallen av allt bra som sägs, allt fantastiskt som visas och alla människor man får chansen att prata med.

Efter förra årets Creative Summit som avslutades med att någon sa ”Less dicks on stage!” så bestämdes det att det endast skulle vara kvinnor på scen i år. Himla bra för då fick vi träffa Katrina Dodd (moderator), Amber Case (som pratade om Cyborger och vem som äger all data), Denise Wilton (som bland annat gjort Little Printer!), Susan Stone (som jobbar med musik i reklam), Bitsy Knox (vill ha hennes namn och vara hennes bästis. Hon pratade om Attention Driven Design), Sofia Svantesson (ledde oss in i en Sci-fi värld där små chip i kroppen berättar hur vi mår), Ellen Sundh (som visade arduinobyggen) och Christine Sun Kim (som är ljudkonstnär och döv).

Jag orkar inte ens börja med att berätta om allt, så jag säger helt enkelt att det var skitbra och alla borde gå nästa år, boka in det på en gång (Dock önskar jag mer värme till nästa år för på natten när jag väntade på hämtning så var det fyra grader ute).

One thought on “cyborger och näsblodsmutanter

  1. Måste försöka åka nästa år, verkar ju hur bra som helst!!!
    Och GUD vad jag älskar Little Printer. Har följt dens utveckling ända sen idén publicerades på nätet. Drömmer om att ha råd med en… Någon gång.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *