Happyland

Happyland


Jag var på X-factor igår, live och vip och hela köret. Anledningen var att Joakim jobbar med ett webbprojekt åt tv4 så han och några jobbarkompisar fick biljetter och skulle gå dit. Det var rätt kul faktiskt, intressant att se hur det hela går till och lite bisarrt att se (och höra) fansen som skrek och var alldeles tokiga.

Dock blev jag rätt upprörd över det nummer som Alexander gjorde. Han sjöng Amanda Jensens låt Happyland, som visserligen andas dekadens, men att visa det genom en scenografi med red light district-referenser och neontextade ord som ”peep show” och ”girls” och de dansanta damerna på scenen var självklart klädda som prostituerade. Nja, inte helt okej säger jag.

Att juryn sedan hyllade honom och Orup (som är hans coach och bestämmer saker) genom att säga att detta var ett av de snyggaste framträdanden han gjort. Inte helt okej det heller.


Här är orginalet:

3 thoughts on “Happyland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *