The wedding planner

The wedding planner


Äntligen har det hänt, jag har blivit officiell bröllopsplanerare åt ingen mindre än Karin och Samuel. Eller, vi kan säga bröllopsinspiratör, eller visuell bröllopsledsagare eller Inspirational Wedding Creative.

Dock är vi ju på olika håll, och dessutom är både jag och brudparet så himla moderna så vi kör detta helt och fullt digitalt på redan befintlig plattform för det är onödigt att uppfinna hjulet. Alltså på pinterest. Här kommer en liten försmak på hur di tu kommer ha det på sin lyckliga dag om följer mitt ledsageri.

Karin har redan själv hittat den klänning hon drömmer om, och jag håller med om att det kan bli ypperligt bra (syr hon den själv finns här en guide för hur man gör en enkel tyllkjol). Till det önskar jag att hon tar sina favoritdiadem (antagligen har hon tusen) och placerar sin evighetsstora lejonman innanför dem likt en mer levande tolkning av Frankensteins fru.


En gästbok måste finnas så alla gästerna kan skriva allt de inte vågar säga i tal under festen.
viaSamuel är fotograf, men han kan ju inte fota på sitt eget bröllop, mitt förslag är att de bygger en automatiserad minifotostudio. Den här som paret bakom Love me Sailor! hade på sitt bröllop var otroligt fin.


Fast sen så kanske en fiskfjällsmönstrad vägg kan vara till pass. Kanske i en lämplig färg, gädda till exempel. Skulle inte det passa så röstar jag för den klassiska månen.Till sist vill jag presentera de stolar som Karin och Samuel kommer sitta i under middagen, som helst serveras av en korvtjusande dam.

3 thoughts on “The wedding planner

  1. Men åååååh hur bra? HUR BRA?
    Jag känner dom inte men jag vill jävligt gärna komma på bröllopet. Hur ordnar vi det? Hahaha
    Är framförallt begeistrad över björnstolen. Kan inte bli annat än amazeballs.

  2. Thanks for sharing the post about the wedding planner and I have enjoyed by spending time on it. For easy planning of wedding, the wedding app will be useful for the engaged couples who are going to plan the wedding. The engaged people should make use of it while planning the wedding.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *