Den blir vår!

Den blir vår!


Det går så fort i den här bostadsmarknaden och det gäller att stå på tårna hela tiden om man hittar något man vill ha. I söndags tittade vi på en lägenhet, igår morse var budgivningen klar och på kvällen var kontraktet skrivet. Om en och en halv månad får vi flytta in i den. Det är helt galet och smått bisarrt.


Jag tänker att det är lite som när trollkarlarna i Harry Potter väljer ut sin trollstav. Man ser något man tror vill ha, hälsar på och känner lite på hur det är men det kanske inte alls är så bra som man trodde det skulle vara. Sen hittar man den där trollstaven/lägenheten som får en att känna att man hör hemma, den kanske inte såg ut så mycket för världen på bilderna men när man kommer dit så känns det i hjärtat och man passar liksom ihop. Den man tänker att precis här skulle sängen kunna stå och vid den där väggen ska pysselhörnan vara.
Lite så kändes det direkt jag klev in innanför tröskeln på södermalmslägenheten vi snart bor i.

11 thoughts on “Den blir vår!

  1. men va kul! vi köpte också sådär huxflux för två veckorsedan men får vänta ända tills december innan vi får flytta in, så nu blir jag förbaskat avensjuk på er!
    men bra visseligen att ni flyttar innan, för då kan man ju kanske hämta både inredningsinspiration och flyttstädar-pepp från er!

  2. åh grattis!
    jag tänkte fråga en liten grej, minns du när du sökte till reklamutbildningen i gbg om det som står som sista ansökningsdag var den dag de ville ha arbetsproverna på plats? eller om man ska skicka dem senast den dagen? förstår liksom inte.

  3. Jättefina bilder! Sa bra du hittat en lägenhet! i Spanien är jättelätt att hitta lägenhet, men jag vet att det är svart i Sveriget, och ännu svarare i Stockholm!

  4. Hurra hurra hurra så roligt! Å, vad jag ser fram emot att få hälsa på er i er alldeles egna lägenhet som ni har fått pynta och trixa med precis som ni vill! Jag förväntar mig pastellväggar allra minst! Håller på med slutfixet i min egen lilla våning just nu, så fort det är klart blir det bilder och så får ni ta den där Malmöturen snart, vet ju inte hur länge jag blir kvar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *