Någotsånär en månad genom telefonen

Någotsånär en månad genom telefonen


När jobbet började om efter semestern så fick jag återigen träffa de långhåriga och skäggiga medarbetarna. En annan lunch tog Caroline, Elin, Linn och jag en tur på stan.


På en tillställning fick man dekorera sina egna muffins för en tia och jag hade mina rosa skor med glitter på (som tyvärr har åkt i soporna nu efter en sjöblöt promenad i regnet.)


Jag sålde illustrationer och ringar på Tictail Block Market


Judit har fått instagramma (hon väljer alltid ”Den grå!”) och jag sov i typ 14 timmar i sträck en gång.


Jag bakade enorma muffins till min födelsedag och fick frukost på sängen.


Och när jag blev bjuden på lunch samma födelsedag blev kvittot aningens ockult. Någon dag senare hade vi avslutningsöl för Linn och spontangick på bästa karaoken och sjöng Grease tillsammans hela gänget.


Här är tyllkjolar jag drömmer om att äga och min vy när jag vaknar.


Jag gick på Popaganda och spelade pingis med Filip och fick snyggaste svinryggen.


En gång då jag och Joakim inte visste var vi var och en bild från min kaffepaus på Världens härligaste eftermiddag med mig själv™och bland annat försökte laga mina trasiga nagelband på ett manikyrställe. Det var lite märkligt att gå till ett sånt.


Världens härligaste eftermiddag med mig själv™bjöd däremot på fina produkter från våra sponsorer (läs, mig själv). Pyssel och nytt smink!


Min regnjacka har varit min bästa jacka.


På jobbet har jag kikat på Elins fantastiska legomatlåda och fått muffins.


Sen har jag varit i Umeå och lyssnat på Karin när hon pratade sociala medier och åkt vilse med hennes fästman Samuel.


och bröllopet från helgen förstås! Här är mannen i mitt liv vid en åker och en av männen bakom Den Dynamiska Duon och hans nyproducerade barn.


Ett smygfotat brudpar som får en liten stund för sig själva sent under festkvällen.


Sen dagen efter hade Mattias på sig bandet Winhill/Losehills tröja. Passade nog första bokstaven i deras efternamn Waller och Lidström. Och till sist mig själv i favoritjackan igen. Gulddjuren var med på bröllopet och blev ett minne som brudparet fick behålla och ställa i bokhyllan.

7 thoughts on “Någotsånär en månad genom telefonen

  1. Behöver verkligen investera i en tyllkjol. Tror alla ordinarie kjolar och klänningar vore tolv gånger bättre med tyll under. Var hittade du dina trånar-exemplar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *