Hur du får dina skor att glittra.

Hur du får dina skor att glittra.


Jag har gjort ett par nya glittriga glitterskor. Det blev rosa och silverglitter den här gången.


När jag fotade av dem på instagram kom frågan om jag inte ska visa hur man gör dem. Skorna är köpta på H&M för 99kr, lacken och glittret på diverse pysselbutiker här i stan och här kommer en illustrerad tutorial över precis hur jag gjorde. Lycka till!

8 thoughts on “Hur du får dina skor att glittra.

 1. Vilka härliga färger du har på din blogg! Och typsnitt likaså. Såg din kommentar hos IKarolinesHuvud och hoppades att du bodde nära för då hade jag kunnat bjuda dig på blogglunch 🙂 Men ack…alltid så långt borta.
  Jag vill precis som du träffa bloggerskor!

 2. Vilken himla fin tutorial!!!
  Alltså JA, vi borde verkligen styra upp nåt sorts häng!!!!
  men vet du vad, du och jag borde ses och fika eller nåt nån dag också!!!!!!!
  kram

 3. Hej Annika! Vilken fin och kul blogg du har. Otroligt vackra bilder!
  Jag har alltid funderat kring en sak och hoppas du kan svara mig. Bilder som i detta inlägget där du gjort en instruktion, vilket program har du använt dig av?
  Ha det fint!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *