The shop

The shop


Nejmen hörrni vet ni vad, nu öppnar jag den här butiken. Det är lite tveksamt vad som egentligen finns i den men såhär är tanken:

Mina illustrationer är populära, jag får mail några gånger i veckan med förfrågningar. Problemet är ju bara att jag har ett heltidsjobb och därför inte riktigt hinner med att fixa allt. Därför har jag valt att använda Society6 som printar ordentligt och postar iväg det. Det gör att om du vill köpa en bild så kommer du faktiskt få den. Jag kommer inte glömma bort/ha slut/inte orka. Så jag tror det blir bäst för alla parter. Dessutom kan man köpa tryckt på canvas och inramat på en gång om man skulle vilja.

Mina smycken vill jag sälja, men de kommer vara i lite mindre kvantitéer. En del av dem är gjorda i silverlera (bland annat korallringarna!), andra ihoppysslade och kanske kommer Karin och jag göra något mer skoj som kommer upp i antingen min eller hennes shop. Till hösten hoppas jag ha byggt upp ett litet lager vantar också.

Så allt ligger på samma ställe, hos det svenska shopsystemet Tictail, men för att köpa illustrationer får du alltså klicka dig vidare till Society6.

Berätta gärna vad ni tycker och besök shopen här:

8 thoughts on “The shop

  1. Himla bra! Önskar att du sålde fler av dina illustrationer, behöver The whale and the balloons till min nya lägenhet!

  2. Hej Annika! Älksar shopen – den ser jättebra ut. Så bra var vissa grejer, att jag ville pinna dem till min pinterest. Tyvärr tycker pinterest-knappen att dte inte finns några pinbara bilder, och det tycker jag är tråkigt. Hur jag än klickar och klicar fram olika bilder, så verkar det finnas nåt säkerhetsfilter (?) som tar över. Är det så här för fler personer? Eller kanske ett medvetet drag? Tänkte att det är en bra grej om din shop blir pinad också? Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *