Mot varmare land!

Mot varmare land!

Nu åker min käre till sol och bad i en vecka i Sadar i Kroatien och vet ni vad, jag har inte packat ner datorn. Det är lite av en skräll. Hur ska det gå? Kommer abstinensen eller kommer jag glömma att jag någonsin använt en? Jag vet inte riktigt, men det jag vet är att jag tidsinställt ett antal inlägg som kommer ploppa upp under veckan.

En gång så var Tito diktator i Jugoslavien som Kroatien var en del av. Säga vad man vill om diktatorer, men de kan få för sig att skapa helt galna monument, mitt ute i ingenstans, som tagna från en sci-fi film.

Titta bara:One thought on “Mot varmare land!

  1. Önskar dig en trevlig vecka nere i Kroatien, ett härligt land med underbar natur.
    Vad roligt att det finns en till med samma namn som jag hade innan jag gifte mig.
    Mvh Annika före detta Bäckström.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *