Idag gillar jag

Idag gillar jag


Illustratören Ericka Lugos finfina modeillustrationer, som är meningen att vara dagliga skisser, finns att hitta på hennes tumblr: Vanitas Daily.

 
Pony Anarchy Magazine som har en hel drös av illustratörer och fotografer som de tipsar om. Det är lite av en uppsjö av blomsterblom och dova pasteller. Såhär skriver de själva:

”We aim to share and provide exposure to the young talent of the world in just about everything creative and cultural. The typical PONY ANARCHY reader is creative, fun and curious. They enjoy art, photography, film, fashion, music and all things lovely! It’s all about getting talented minds involved to create an online community of the freshest stuff out there right now.”


Alternate Landscapes by Benoit Paillé.
Han skriver att han hatar bilder av landskap och vill därför göra en alternativ version. I denna serie har han satt upp en 1×1 meter stor lysande kvadrat mitt i landskapen och den ger det magiska ljuset runt om. Se fler här.

Via This is Colossal


Till sist måste jag visa det fantastiska som uppstår när man tittar på detta klipp tillsammans med Linnea Henrikssons låt Alice (OBS, stäng av ljudet på pole gymnastics-videon innan du trycker på play nedan).

One thought on “Idag gillar jag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *