Leksaker med rosa kalufser

Leksaker med rosa kalufser


När mamma såg mitt hår sa hon att det såg exakt ut som håret på hennes allra första Barbie som hon delade med sin syster. Den var blond, men en granntjej som var äldre höll på med hårfärger så de bestämde sig för att göra håret på Barbien rosa. De doppade hela barbiens huvud i färgen, men plasten i ansiktet tog åt sig och hade för alltid en märklig blålila nyans.

Historien, och alla gamla leksaker som har åkt fram för Judits skull, fick mig att inse hur många rosahåriga leksaker jag har lekt med och kanske är det därför jag gillar mitt eget hår så himla mycket nu.


Den här elefanten är helt fantastisk.


och sen är det trollen förstås, och en och annan docka.


Rosa ekorrar och små gunghästar.


Som tur var fanns det gulhåriga och grönhåriga (med äppeldoft!) leksaker med. Och nog hände det att Batman fick vara med på ett hörn.

One thought on “Leksaker med rosa kalufser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *